Markethink Logo

Alles wat je nodig hebt is een digitale push!

Gratis Online kanalen Analyse

Markethink is een full-service digitaal marketingbedrijf. Wij creëren en beheren jullie online aanwezigheid om maximaal bereik te garanderen.

Dit allemaal aan zeer scherpe prijzen! Om bedrijven bewust te maken van het belang van hun Online aanwezigheid, stellen wij hen een gratis analyse voor ter waarde van 499 euro.

Vraag je analyse aan nu het nog kan!

Markethink Gratis online aanwezigheid ANALYSE

Gratis online aanwezigheid ANALYSE

Een volledig en gratis online aanwezigheid analysen aangeboden door Markethink.

Eerst zullen wij met de hulp van verschillende technieken uw digitale kanalen beoordelen. Na de beoordeling krijgt u een korte samenvatting met al uw sterke en zwakke punten.

Als laatst kan u ervoor kiezen om een verdere toelichting van deze punten te krijgen door een één op één gesprek.

Bovendien is dit compleet gratis en volledig vrijblijvend!

Hoe gaan we te werk

We gaan op basis van jouw digitale kanalen een totaal score opstellen. Deze score krijgen we aan de hand van verschillende belangrijke punten die noodzakelijk zijn om het in de digitale wereld te maken.

We beginnen eerst met een online aanwezigheid score. Dit zal op basis van alle actieve online kanalen zijn die weergegeven zijn op je website (en misschien juist niet weergegeven zijn op je website). Hierna gaan we onderzoeken hoe goed jullie SEO score is op google. Vervolgens kijken we naar jullie branding of hierover goed nagedacht is en of het verbeterd kan worden. Hierna kijken we naar het totaal plaatje van al jullie social media en hoe jullie hier te werk mee gaan.

En als laatste, het meest belangrijkste punt de conversie score. Zijn jullie online kanalen geoptimaliseerd voor een maximaal aantal sales? Hebben jullie een product (of dienst) specifieke pagina die sales conversie kan garanderen?

Eenmaal dit allemaal gebeurt is krijgen jullie een score op 100 op al deze punten en een korte uitleg waar er verbeteringen kunnen gebeuren! Hier mee zal je zien dat je al ver geholpen bent.

Na deze samenvatting kan je ervoor kiezen om samen met ons een diepgaander gesprek aan te gaan over je analyse. Hier kan je alle vragen die je mogelijk hebt stellen, volledig gratis natuurlijk!

 

Gratis Online aanwezigheid analyse
Gratis Online aanwezigheid analyse

Analyse gekregen wat nu? 

De reden van deze analyse is niet jou overtuigen om klant bij ons te worden maar eerder jou gratis inzichten te voorzien. Jij kan met deze inzichten al veel veranderingen maken in je digitale aanpak,  waardoor je meer omzet kan genereren.

Waarom doen we dit? 

Heel simpel hopelijk zie je het belang van digital content en online aanwezigheid in, en heeft de analyse al veel omzet gecreëerd waardoor je zeker met ons gaat willen samenwerken! Wij staan altijd klaar voor onze ondernemers en omdat wij ervaring hebben in de marketing wereld weten we dat bepaalde marketing agentschappen niet bezig zijn met de omzet te doen stijgen van hun klanten maar enkel bezig zijn met de omzet van hun eigen! Daar willen wij verandering in maken!

De analyse wordt zo snel mogelijk opgemaakt, afhankelijk van hoeveel aanvragen er zijn kan dit een tijdje duren. We laten je wel zo snel mogelijk iets weten!

De gratis analyse is niet voor altijd gratis dus profiteer er van nu het nog kan!

Gratis Online Kanalen Analyse

Vul de vragenlijst in en ontvang je gratis analyse

Heb je al een marketing agentschap in dienst?

Hoeveel euro spenderen jullie per maand aan marketing?

Op welke social media ben je al aanwezig?

Bij het aanvragen van je gratis kanalen analyse stem je in om ingeschreven te worden aan de Markethink nieuwsbrief en stem je in om gecontacteerd te worden voor een informatief gesprek i.v.m de kanalen analyse.

8 + 1 =

Laten we er aan beginnen!

Klaar om een ​​echte verandering te maken? Laten we dit ding samen bouwen!