Onze diensten

Digitale Marketing

Markethink staat momenteel nog open voor CASE study’s! Wat betekent dit? Full marketing service aan veel lagere prijzen. Profiteer nu het nog kan!  

Wil je meer klanten naar je bedrijf leiden?

We gebruiken wat je hebt om te krijgen wat je wilt. We gaan gebruik maken van je bestaande klantgegevens om gedrag en betrokkenheid beter te begrijpen. Dit stelt ons in staat om op elkaar lijkende doelgroepen (look-a-like) te modelleren op basis van alles, van e-maillijsten tot customer lifetime value – en nieuwe klanten te vinden die passen bij uw meest waardevolle bestaande klanten.

Wil je meer klanten naar je bedrijf leiden?: Diensten Markethink

Marketing kan overweldigend zijn. Het goede nieuws is, dat je opties hebt!

Social Media Beheer

Uw social media uitbesteden? Het kan!

Meer weten
  • Het opzetten van een sociale media strategie: alvorens we beginnen met het aanmaken van sociale media accounts raden we aan om een stap terug te nemen en een strategie op te zetten.
  • Het opstarten met sociale media: we onderzoeken welke sociale media netwerken en platformen het meest geschikt zijn voor jouw onderneming d.m.v. doelgroep onderzoek. We nemen alle praktische aspecten zoals accounts aanmaken over. Ook krijg je de mogelijkheid om alle nieuwe designs zoals logo en huisstijl door ons te laten creëeren. Dit zal zorgen voor eenheid in alle posts en andere communicatie.
  • Het onderhouden van sociale media accounts met inhoud: we maken een contentplan op om te beslissen wat er wanneer gepost gaat worden. Het kiezen en schrijven van de juiste content is enorm belangrijk om je klanten te binden aan je merk. 
  • Why: zeg nu eerlijk welk merk vertrouw jij meer? Eentje met een sociale media aanwezigheid of eentje zonder?

Website development

Digitaal, gebouwd om te converteren en te binden.

Meer weten

Een goed gebouwde website onderscheid uw bedrijf van de concurrenten. Web ontwikkeling door Markethink zal ervoor zorgen dat u zo hoog mogelijk gaat staan op Google. Hierdoor zal je jouw bekendheid doen vergroten en zo meer klanten kunnen bereiken. Dit zal zorgen voor een maximale aantal aankopen of afspraken.

E-mail Marketing

Impact op de inbox!

Meer weten

E-mail marketing is een krachtige sales hulpmiddel. Hier is het belangrijk de juiste strategie te creëren en een hele e-mail funnel uit te werken die er voor zal zorgen dat de klanten op de juiste manier benaderd en opgewarmd zullen worden. Hier gaan we samen kijken hoelang het duurt om een persoon van ”geen klant” om te zetten naar klant.

Branding & Strategie

Creëer eenheid in al u communicatie

Meer weten

Branding en Strategie zullen de sterke kanten van u bedrijf meer in de schijnwerper brengen! Dit start meestal met het verhaal van de onderneming, de missie als het ware. Hierop zal verder gebouwd worden en zal een volwaardig plan van aanpak worden. Met branding en de strategieën die wij met jullie gaan uitwerken, zullen we ervoor zorgen dat u bedrijf de juiste boodschap weergeeft op alle online en offline kanalen!  Elk bedrijf is anders en dit moet zeker naar voren komen bij het creëren van jullie merk. 

k

Copywriting & Content Creatie

Content dat opvalt! 

Meer weten

De aandacht van het publiek trekken en vasthouden is moeilijker dan ooit. We combineren gedragsgegevens, SEO en prestatieadvertenties om ervoor te zorgen dat uw inhoud consistent aansluit bij de doelgroepen die u wilt bereiken.

Doelgroep Analyse

Ken je klanten!

Meer weten

Uw marketingboodschappen moeten resoneren met specifieke marktsegmenten. Identificeer deze profielen met Persona Research en wapen je verkoopteam met diepgaande doelgroep inzichten. Als je je klant kent kan je hen makkelijker helpen!

Laten we er aan beginnen!

Klaar om een ​​echte verandering te maken? Laten we dit ding samen bouwen!