Over ons

We zijn een snel groeiend bedrijf dat voorrang geeft aan de behoefte van de klant. We staan dag en nacht klaar voor onze klanten, ideeën kunnen namelijk zowel in de avond als overdag te binnen schieten!

Onze aanpak van digitale marketing is gefocust op leren en groeien met onze klanten.

Elk bedrijf is anders, en dat geldt ook voor de marketing van elk bedrijf. Daarom focussen wij ons eerst op technieken te implementeren waarvan we zeker zijn dat deze werken, en daarna kijken we naar nieuwe strategieën. Dit zal ervoor zorgen dat u bedrijf beter dan de concurrenten presteert en een unieke merk wordt. Het doel van u bedrijf is klanten te overtuigen uw product of dienst te kopen, bij marketing is dit precies het zelfde doel. Wij zullen ervoor zorgen dat u bereik verhoogt, u klantenbestand groeit en u omzet stijgt! 

Onze geweldige Team

Anas Al-fertussi

Anas Al-fertussi

Oprichter & CEO

Bachelor in bedrijfsbeheer met specialisatie in de marketing & sales.

Freelance agency

Freelance agency

Copywriter

We werken ook samen met freelancers die onze copyright voorzien, dit enkel voor wat complexere klanten. 

Webdesigner

Webdesigner

Anas Al-fertussi & Freelancer

De website designs worden vooral uitgevoerd door Anas Al-fertussi. Freelancer bied ondersteuning bij de uitvoering.

RVSTUDIOS

RVSTUDIOS

Cinematographer

Voor professionele video creatie maken we gebruik van de diensten van RVSTUDIOS

Waarde_Visie_Markethink

Onze waarden

Wij willen iedereen de kans geven op meer groei en meer omzet. Je hoeft niet veel geld in te zetten op marketing om resultaat te zien, maar je moet beginnen met Markethink om resultaat te zien! 

Vertrouwen

We vinden het belangrijk dat onze klanten ons volledig vertrouwen. We doen er ook alles aan om deze vertrouwen te winnen en deze te behouden. Dit kan gaan van maandelijkse analyses tot gratis consultaties.

Leergierigheid

Het idee, dat uiteindelijk Markethink is geworden, is ontstaan door dat de oprichter opzoek was naar inzichten. Deze zoektocht blijft voor eeuwig aanwezig en vloeit door naar onze marketing strategieën. We blijven opzoek gaan naar de nieuwste en meest consistente strategieën en marketing technieken die wij kunnen gebruiken om onze klanten de juiste digitale duwtje te geven dat ze nodig hebben.  

Consistentie

Consistent en efficiënt opzoek naar meer groei en meer omzet. Zowel voor onze klanten als voor onszelf. We zijn ook actief opzoek naar technieken om onze diensten zo goedkoop en efficiënt mogelijk te kunnen maken. Dit om het zo betaalbaar mogelijk te houden!  

Laten we er aan beginnen!

Klaar om een ​​echte verandering te maken? Laten we dit ding samen bouwen!